Odoo • Tekst en afbeelding

B-informed: Odoo Gold partner

 

Odoo • Tekst en afbeelding

Wat doen wij als Odoo partner?

Odoo SA is de leverancier van het ERP systeem Odoo. Odoo werkt wereldwijd met zo'n 1350 officiële partners die kwaliteitsdiensten leveren in Odoo. Als Odoo partner implementeer je Odoo bij de klant.

B-informed is een van die partners met een "Gold" status en werkt internationaal vanuit het kantoor in Nederland.

Als Odoo partner begeleiden wij u bij het inrichten en implementeren van Odoo zodat u met plezier en efficiënt met Odoo kunt werken. Daarnaast zijn wij ook sparringpartner voor optimalisatie van uw lopende bedrijfsprocessen. We streven naar een continu proces van optimalisatie. Daarbij is de input van u net zo belangrijk, vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband. We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering. 

Odoo partnernetwerk

Enkel na het behalen van de Odoo certificatie mag je aansluiten bij het Odoo partnernetwerk. Bij al deze partners kent Odoo een kwalificatie toe met een transparant ranking systeem; ready, silver en gold partners.

De partners worden gekwalificeerd op basis van ervaring, competentie en klanttevredenheid.  De ervaring wordt bepaald op basis van aantal implementaties dat succesvol zijn afgerond. De vaardigheden worden bepaald op het aantal gecertificeerde medewerkers. De klanttevredenheid wordt bepaald door het percentage vaste en vernieuwde contracten.

 
 
8+
jaar Odoo ervaring
50+
Professionals
100%
Odoo
150+
Implementaties

Odoo gold partner

Wij zijn Gold partner omdat we jaarlijks minimaal 150 nieuwe gebruikers hebben, al onze medewerkers Odoo gecertificeerd zijn en meer dan 80% van onze klanten haar contract verlengt.

Wij hebben als partner hard gewerkt om Gold partner te worden en nu zorgen wij dagelijks dat we deze status kunnen behouden door onze processen te verbeteren en onze kennis van Odoo elke dag te vergroten. Op deze manier kunnen wij de bedrijven die Odoo willen implementeren optimaal ondersteunen.Benieuwd geworden?


Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een  demonstratie  van Odoo.

B-informed is Odoo Gold partner. Wij hebben ruim ervaring met het implementeren van projecten en het voorafgaande selectieproces. We hopen dat deze uitleg u helpt bij een zo efficiënt mogelijk selectieproces en uiteindelijk een succesvolle implementatie.  

B-informed kiest voor de toekomst.... Odoo, een Europees initiatief.