Wat vindt B-informed van de nieuwste Odoo versie 13?
We zijn super enthousiast over versie 13

Een aantal teamleden vertellen wat hen enthousiast maakt 

Bedrijfsteam

Maurice van Bilsen


Bedrijfsteam

Hinesh Rathod

 

Mede -eigenaar en projectmanager is deze experience opnieuw verrast door alle verbeteringen. Verbeteringen op het gebied van Finance, Sales, e-Commerce, algehele navigatie en performance. Maar ook de nieuwe functies in bijvoorbeeld voorraadbeheer en met name de nieuwe apps voor social media en e-learning. Dit is wat Maurice betreft niet alleen een goede aanvulling op het toch al complete pallet aan oplossingen maar zijn ook al heel volwassen en echt klaar voor gebruik.

Senior ontwikkelaar wordt enthousiast van de performance verbeteringen en het makkelijker verwerken van de dynamische berekeningen. Ook de import en export door batchverwerking biedt extra mogelijkheden.

Bedrijfsteam

Rachel Talsma

Bedrijfsteam

Krijn Kok

Als PMO bij B-informed gebruikt Rachel Odoo ook veel zelf voor CRM, Finance en HRM. Het spel Scale UP! is een ontzettende leuke manier om klanten kennis te laten maken met Odoo maar zeker ook een spel dat ze voor nieuwe medewerkers gaat gebruiken om Odoo te leren kennen.

Financieel consultant, is enthousiast dat accounting op een nog hoger niveau komt. De verbeteringen op het gebied van consolidatie en transactionele afhandelingen zijn erg goed. Ook de verbetering met betrekking tot de snelheid, het gemakkelijk kunnen filteren en de groepingsmogelijkheden zijn super.

Wat vindt B-informed van de nieuwste Odoo versie 13?
B-informed, Maurice van Bilsen
31 oktober, 2019
Deel deze post
Scale-Up met Odoo
Het spel waar je bedrijfservaring op doet