Odoo • Tekst en afbeelding

B-informed: Odoo ervaringen

 

Odoo • Tekst en afbeelding

Wat zijn de ervaringen van onze klanten?

Wilt u graag weten wat de ervaringen zijn van andere Odoo gebruikers? We hebben de Odoo ervaringen van onze klanten samengevoegd in een referentieboek. Deze referentie ervaringen zijn middels interviews door een extern interviewer tot stand gekomen en uitgewerkt.

In dit referentieboek kunt u terug vinden hoe onze klanten de selectieprocedure hebben aangepakt, hoe ze het project en de gehele implementatie door B-informed is verlopen en hoe zij het dagelijks werken met Odoo ervaren. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo implementatie Quint

 Wij vinden Odoo gemakkelijk te gebruiken zonder grote handleidingen te hoeven gebruiken. Dankzij Odoo zijn ze nu in staat om het bedrijf te runnen zoals ze willen met hun specifieke gewenste functionaliteiten.

–    Quint     

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo implementatie PFM Intelligence

Odoo heeft met name inzicht gegeven in de eigen bedrijfsvoering van PFM. De verschillende disciplines sluiten nu op elkaar aan. Er is geen kostenbesparing gerealiseerd, mede vanwege het feit dat PFM onder meer eigen software gebruikte. De uitfasering van additionele duurdere pakketten leidde wel tot kostenbeheersing en vereenvoudiging van het totaalsysteem.

– PFM Intelligence Group     

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo implementatie Sanitairkamer

‘Het implementatieproces bij Sanitairkamer is nog steeds een continu proces. Ze zien eindeloze mogelijkheden om hun bedrijf te automatiseren met Odoo, maar er zijn nog een paar hindernissen die ze moeten nemen voordat ze volledige automatisering bereiken. Sanitairkamer ziet Odoo als een van de kerncomponenten in hun groei.‘

–   Sanitairkamer      

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo implementatie Cryo store

‘We hadden een heel goed systeem, maar misten de analyses. Ik denk dat vooral de applicaties finance en crm sales in Odoo ons een veel beter inzicht geven. Het grote voordeel van Odoo is dat in één pagina volledig overzicht gegeven wordt van onze bedrijfsspecifieke gegevens. Zo diep konden wij dat in het verleden niet.

  – Cryo store     

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo implementatie S[&]T

‘Het open karakter van Odoo verminderde weerstand van medewerkers om met een nieuw systeem te werken.‘


Benieuwd geworden?

Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een  demonstratie  van Odoo.

B-informed is Odoo Gold partner. Wij hebben ruim ervaring met het implementeren van projecten en het voorafgaande selectieproces. We hopen dat deze uitleg u helpt bij een zo efficiënt mogelijk selectieproces en uiteindelijk een succesvolle implementatie.  

B-informed kiest voor de toekomst.... Odoo, een Europees initiatief.