Onthulling Odoo 15

Wat is nieuw?

Odoo versie 15 met meer dan 1000 verbeteringen en nieuwe features en heel veel nieuwe functionaliteiten met een zeer grote positieve impact voor de gebruikers. 

Wij zijn weer erg onder de indruk wat Odoo allemaal voor elkaar heeft gekregen dit afgelopen jaar. Bekijk hier de release notes.

Hieronder alvast een korte samenvatting van de gebieden waar weer grote verbeteringen zijn doorgevoerd:

Direct communiceren over de order of verzonden met de factuur. Niet alleen via mail of notes maar nu ook via videoconference. En met je collega's maar ook de desbetreffende klant indien gewenst. Dit zorgt voor een ultieme samenwerkingen in alle business flows.

In de geïntegreerde Point of Sale zijn nog meer verbeteringen aangebracht. Hierdoor kunt u makkelijk alle andere bedrijfsactiviteiten die bij de verkoop komen kijken in een systeem bijhouden. De voorraad zien, facturen verzenden en een webshop openen, dat is allemaal geen probleem.

Een competitieve Website builder; CMS en e-Commerce met directe toegang tot de back end maakt dat Odoo15 de perfecte combinatie biedt.

Deze versie zorgt dat er nu eindelijk  een goed alternatief systeem is voor accountantskantoren. Een betrouwbaar systeem dat alle benodigde functionaliteiten voor een accountantskantoor in zich heeft zoals documentbeheer, digitaliseringen van de facturen en met beste OCR en artificial intelligentie waardoor 98 % van de facturen automatisch herkend worden en een goede declaratie app.

De nieuwste versie blijft nog steeds een ERP systeem dat voor iedereen beschikbaar is. Alle modules zijn geheel met elkaar geïntegreerd zoals naast manufacturing, inventory and purchase finance and sales ook point of sales, e-commerce, social marketing, human resources. Het is betaalbaar en vriendelijk in gebruik.

Door alle verbeteringen die nu zijn doorgevoerd is het systeem nog geschikter voor grote bedrijven. De laatste jaren is er een trend te zien dat ook grote bedrijven niet meer miljoenen euro’s aan hun ERP systeem willen uitgeven maar zij willen natuurlijk wel een betrouwbaar systeem waarin alles mogelijk is; en dat is er nu met Odoo15!

Odoo now Unicorn thanks to new investment
ONE HUNDRED EIGHTY MILLION EURO AND AN ESTIMATED MARKET VALUE OF 2.3 BILLION