New partnership with Dynapps

DynApps en B-informed zijn heel enthousiast te melden dat wij vanaf 1 oktober 2018 de samenwerking aangaan. Door deze nauwe samenwerking neemt onze Odoo expertise en capaciteit nog verder toe en kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Samen kunnen wij onze klanten de kennis en ervaring bieden van meer dan 60 medewerkers. Deze samenwerking levert onze relaties direct een grote meerwaarde op. Dit onder andere door een betere continuïteits- en support garantie, meer mogelijkheden tijdens implementaties en een grotere kennis base.


Met een sterke internationale oriëntatie heeft B-informed een ruime ervaring met het implementeren van Odoo als ERP oplossing in het bedrijfsleven. Als één van de toonaangevende Odoo partners in België beschikt DynApps over een enorme ervaring en technische capaciteit en kan bouwen op een groot aantal succesvolle implementaties in de Benelux.

Beide bedrijven zijn Odoo Gold partner gecertificeerd en zijn staan klaar voor al uw uitdagingen!  

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze websites

www.b-informed.nl

www.dynapps.be


Mocht u meer informatie willen, met ons kennis willen maken of bent u op zoek naar dé passende ERP oplossing voor uw bedrijf; neem dan zeker contact met ons op

B-informed: +31 76 564 00 63
DynApps:         +32 3 640 01 60

Delen

Participation Odoo days 2018
Team B-informed present at Odoo days 2018 in Belgium