Horkans chooses Odoo and Cravit

 Horkans is met 17 winkels en 3 e-commerce websites de grootste winkelketen in tuin- en dier benodigd-heden in Ierland. Cravit ondersteunt met Odoo het gehele primaire proces van de kassa systemen in de winkels en de e-commerce webshops tot de financiële administratie en logistiek. 

Selectie:
Na een zeer zorgvuldige selectie met 10 pakketten en SAP als benchmark is Odoo uiteindelijk door Horkans geselecteerd. Na de keuze voor Odoo is Horkans een selectietraject gestart met Odoo partners uit Engeland, Nederland, België en Frankrijk. Na een voorselectie hebben twee partners een Proof of Concept op locatie gepresenteerd. Uit deze heel zorgvuldige selectie is uiteindelijk B-informed geselecteerd als implementatie partner. Wij zijn trots dat wij dit zeer mooie en uitdagende project voor zo'n mooi en ambitieus bedrijf mogen doen.

Implementatie:
De scope van dit project is crm en verkoop, inkoop, financiële administratie, logistiek, e-commerce en kassa systemen. In een zeer korte en intensieve implementatie van slechts 6 maanden worden alle winkels, de hele logistiek, de administratie en de e-commerce websites vervangen door Odoo. Horkans investeert daarnaast in nieuwe geautomatiseerde koppelingen met payment-providers, shipping services en in de kassa- en barcode systemen.

Met deze implementatie wil Horkans een modernisatie- en efficiency slag maken waarmee zij klaar zijn voor de toekomst en verwachtte uitbreidingen.

Delen

New partnership with Dynapps