Use Odoo to work from any preferredl ocation - Efficient and paperless

Use it like we do at B-informed

Natuurlijk werkt B-informed zelf ook met Odoo. Dit helpt ons om het systeem door en door te kennen. En hierdoor zijn we ook een voorbeeld voor onze klanten. Klanten zien dat wij met Odoo zeer efficiënt, papierloos en in de cloud werken. 

Zoals die ene collega die regelmatig met zijn vrouw naar haar thuisland Indonesië vliegt om daar te werken. Geen probleem bij ons! Of die andere collega die naar Oostenrijk is verhuisd met zijn gezin om deels in Nederland en deels in Oostenrijk te werken. Ook geen probleem.

Allemaal thuiswerken? Geen enkel probleem! Ja eerlijk toegegeven ook wij moesten even wennen. Geen praatjes meer bij het koffiezetapparaat en alles op afstand met de klant doornemen. Maar al onze bedrijfsprocessen verliepen zoals gebruikelijk online via Odoo. Hierdoor hebben we niets hoeven te veranderen aan onze werkwijze.

Efficiënt

Snel digitaal alle orders verwerken 

Alle informatie
 real time

Vergaand geautomatiseerde verwerking

In de cloud

Iedereen kan overal ter wereld en op ieder gewenst moment werken

Hoge betrouwbaarheid tegen lage kosten


Papierloos

Inkomende en uitgaande orders en facturen worden digitaal verwerkt

Digitale handtekeningen

Online declaraties

Doordat B-informed al met Odoo op deze manier werkt hebben we niets hoeven te veranderen op het moment dat iedereen vanuit huis ging werken. Al onze processen verlopen via Odoo en deze zijn overal te benaderen. Deze processen verlopen met hoge efficiëntie en geheel geautomatiseerd.

In de Cloud

Met een internetverbinding kun je het systeem benaderen. Het gehele systeem. Dat betekend dat je overal waar je bent deze real time informatie kunt verkrijgen en al je werkzaamheden zoals je op kantoor gewend bent kunt uitvoeren. 

Met een up-time van meer dan 99,5% en automatische back-ups een prettige zekerheid.

Papierloos

Offertes worden verzonden vanuit het systeem en komen digitaal ondertekend terug in het systeem, van daaruit volgt automatisch een opdrachtbevestiging die leidt tot bijvoorbeeld een reservering in het magazijn, een aanvraag bij de leverancier of  een taak bij een ontwikkelaar, deze schrijven de uren in systeem en dit leidt tot facturatie. Inkomende facturen worden vanuit de mailbox direct ingelezen en verwerkt. En nergens een papier nodig om uit te printen.

Hoge efficiëntie

Dit komt naar voren in geautomatiseerde processen of door een button aan te klikken. Digitale urenverwerkingen die automatisch in de facturatie wordt verwerkt. Of het digitaal indienen van declaraties, goedkeuren en uitbetalen. Het inlezen van inkoopfacturen die via de mail binnenkomen.
Real time bank koppelingen en automatische herkenning bij het afletteren. Processen die zo goed verlopen dat je direct de efficiëntie van het systeem merkt. 

Kantoor versus thuis

Door met Odoo te werken merk je geen verschil meer of iemand op kantoor aan het werk is of thuis. Alle processen verlopen precies hetzelfde. Dus zorg voor goede koffie op kantoor zodra je met Odoo aan de slag gaat want anders komt niemand nog geregeld naar kantoor!

XXL Horeca live with Odoo
All employees of XXL Horeca now work in Odoo