What does Cravit think of the latest Odoo version?

We are super excited about version 13

Een aantal teamleden vertellen wat hen enthousiast maakt 

Maurice van Bilsen


Hinesh Rathod

 

Mede -eigenaar en projectmanager is deze experience opnieuw verrast door alle verbeteringen. Verbeteringen op het gebied van Finance, Sales, e-Commerce, algehele navigatie en performance. Maar ook de nieuwe functies in bijvoorbeeld voorraadbeheer en met name de nieuwe apps voor social media en e-learning. Dit is wat Maurice betreft niet alleen een goede aanvulling op het toch al complete pallet aan oplossingen maar zijn ook al heel volwassen en echt klaar voor gebruik.

Senior ontwikkelaar wordt enthousiast van de performance verbeteringen en het makkelijker verwerken van de dynamische berekeningen. Ook de import en export door batchverwerking biedt extra mogelijkheden.

Rachel Talsma

Krijn Kok

Als PMO bij Cravit gebruikt Rachel Odoo ook veel zelf voor CRM, Finance en HRM. Het spel Scale UP! is een ontzettende leuke manier om klanten kennis te laten maken met Odoo maar zeker ook een spel dat ze voor nieuwe medewerkers gaat gebruiken om Odoo te leren kennen.

Financieel consultant, is enthousiast dat accounting op een nog hoger niveau komt. De verbeteringen op het gebied van consolidatie en transactionele afhandelingen zijn erg goed. Ook de verbetering met betrekking tot de snelheid, het gemakkelijk kunnen filteren en de groepingsmogelijkheden zijn super.

Odoo announces an investment of $ 90 million