Werken met de laatste versie van Odoo

Migreer van uw huidige Odoo-versie naar versie 13

Werkt u momenteel met een oudere versie van Odoo? En wilt u overstappen op de nieuwste versie van Odoo? Maak dan gebruik van ons upgrade voorstel. 

Upgrade voorstel. Wij bieden voor een vast tarief de migratie naar Odoo versie 13 aan.  Wij zorgen dat u uiterlijk binnen 3 maanden na opdracht aan de slag kunt in uw nieuwe Odoo omgeving.  Wij verzorgen de database migratie bij Odoo en passen uw maatwerk modules aan. Wij zorgen dat u precies hetzelfde kunt doen in de nieuwe omgeving als u gewend bent en meer! Want wij bieden ook 1 dag een bedrijfsconsultent aan die al uw huidige processen samen met u onder de loep neemt en een advies uitbrengt over een efficiëntere of makkelijke manier van werken. Indien u deze verbeteringen wilt laten doorvoeren, zorgen wij dat deze manier van werken mogelijk is in de nieuwe Odoo versie. 

Voordelen versie 13. De voordelen van werken in de nieuwste versie van Odoo is dat er weer veel optimalisaties zijn doorgevoerd ten opzichte van eerdere versies. Verbeterde gebruikerservaring en snelheid. Ook zijn er geheel nieuwe features toegevoegd op het gebied van Accountancy, Employees, Inventory, Planning en Website.

Voorwaarden. U werkt momenteel met een enterprise versie 10, 11 of 12 van Odoo. Wij moeten het maatwerk vooraf in kaart kunnen brengen. De database migratie bij Odoo duurt maximaal 4 weken. De uitvoering wordt ingepland op basis van capaciteit met een uiterst termijn van 3 maanden.  

Upgrade voorstel


Migratie naar versie 13 

Geheel werkend binnen 3 maanden

1 dag bedrijfsprocessen doorlichten

 1 vast tarief


Voorwaarden


Versie 10 / 11 / 12

Enterprise contract

Maatwerk moet inzichtelijk zijn

Planning op input van    B-informed met maximum van 3 maanden

Voordelen


Werken met een geoptimaliseerde versie

Gebruikersvriendelijker

Sneller

Nieuwste features


Veel bedrijven zijn al met succes overgestapt naar Odoo versie 13.

Benieuwd naar ons upgrade voorstel?

Odoo draait om de klant
en heeft een betrouwbare financiële kant die dat hele proces ondersteunt