Odoo • Tekst en afbeelding

Complexity is your enemy

Any fool can make something complicated

It's hard to keep things simple

                                                       sir Richard Branson

DIT IS B-INFORMED

KNOW HOW 

Bedrijfskundige kennis en developers die snappen hoe een organisatie werkt.

We begrijpen uw bedrijfsprocessen en delen onze ruime ervaring graag met u. Moderne ERP software als Odoo biedt een groot aantal mogelijkheden. Met het inzetten van deze toepassingen draagt
B-informed bij aan de ontwikkeling van haar klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door één duidelijke vertegenwoordiging, bedrijfskundige know-how en een hoge mate van flexibiliteit.

BETER, MAKKELIJKER, SNELLER, SLIMMER OF GOEDKOPER

Uw logische doelstelling en onze uitdaging

We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering.

Onze diensten zijn er op gericht informatie-voorziening beter, makkelijker, sneller, slimmer of goedkoper te laten functioneren. Maximaliseren van het rendement op investeringen. Verbetering van de informatie-structuren en communicatie, dat is onze drive.

KLANTTEVREDENHEID VOOROP

Geen starre supportprocedure, gewoon even bellen of mailen.

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen. Onze belangrijkste doelstelling is een tevreden klant en dat bereiken wij door regelmatig overleg met de opdrachtgever, een goede organisatie en een goede prijs- prestatieverhouding. De basis van B-informed ligt niet in de ict maar in de bedrijfskunde. Hierdoor begrijpen wij beter wat er bij organisaties speelt en hoe dit te vertalen naar pragmatische oplossingen.

PRAGMATISCHE EN CREATIEVE OPLOSSINGEN

Onze drive is eenvoudige alternatieven te bieden voor complexe vraagstukken.

Pragmatisme maakt dat we resultaat leveren. Onze creativiteit help ons daarbij. De diensten van B-informed worden afgestemd op de specifieke wensen en ideeën van de opdrachtgever. Geen standaard, maar puur maatwerk. Wij ontwikkelen unieke producten voor organisaties, waarbij de nadruk met name ligt op doelmatigheid en onze creatieve geest.

8+
Jaar Odoo ervaring
40+
Professionals
100%
Odoo
150+
Implementaties

KERNWAARDEN

ONZE KLANTEN VERWACHTEN FLEXIBILITEIT 

Een dynamische wereld vraagt om flexibiliteit. We weten dat "er een tandje bijzetten" soms nodig is.

De ontwikkelingen in de markt zoals; flexibilisering, versnelling, druk op marges, noodzaken tot een hoger tempo van innoveren en productverbetering. Organisaties en dus ICT moeten flexibel zijn. B-informed werkt graag dynamisch, met een direct contact.

Samen iets moois maken!.

ONZE KLANTEN VERWACHTEN KWALITEIT

U kent ons en ook onze technische mensen. Die kunt u gewoon bellen of mailen.

Het klinkt zo vanzelfsprekend. Dat hoort het ook te zijn! Voldoen aan verwachtingen en nakomen wat is afgesproken. Dat is waar  B-informed continu naar streeft. Duidelijkheid, volwassen projectmanagement, diepe kennis van Odoo, gekwalificeerde mensen en vooral plezier in het werk zijn de sleutelwoorden.

ONZE KLANTEN VERWACHTEN EFFICIËNTE OPLOSSINGEN

Efficiënte inzet van mensen en middelen. 
Uw ROI in het achterhoofd. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

Nut en noodzaak van flexibele en kosten-efficiënte ICT-oplossingen zijn groter dan ooit. Wij combineren uw ontwikkelingen en uitdagingen met de razendsnelle ontwikkelingen binnen de Internetdiensten. Zo komen wij graag samen met u tot de optimale invulling van uw vraag.

ONZE KLANTEN VERWACHTEN SAMENWERKING

Alleen onze en uw kennis bundelen kan leiden tot het gewenst resultaat.

De tijd dat adviseurs wel even kwamen vertellen hoe het moet is volgens ons echt van de vorige eeuw. Onze en uw kennis bundelen om tot resultaten te komen, dat levert echte oplossingen. Onze implementaties gaan dan ook altijd uit van een nauwe samenwerking met uw kerngebruikers. Samen met hen bouwen we aan wat voor uw organisatie het beste ERP pakket ter wereld wordt. 

VACATURES

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

WAAROM WERKEN BIJ 
B-INFORMED

Binnen B-informed werk je in en multidisciplinair projectteam. We bieden je uitdagend en zeer afwisselend werk in een jonge en dynamische......

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ERP CONSULTANT

Een enthousiaste, klantgerichte en flexibele ERP consultant die in een internationale omgeving wil werken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ODOO DEVELOPER

Een in Nederland woonachtige, enthousiaste,  flexibele en ervaren Odoo developer