Keynote Odoo days: Implementing Odoo the Quint way!

B-informed as a proud partner of Quint

Jeroen Brink van Quint Wellington Redwood spreekt op de Odoo days over waarom zij voor Odoo hebben gekozen. Voor welke uitdagingen zij stonden en hoe deze zijn overwonnen. En daar zijn we trots op als implementatie partner van Odoo bij Quint!

Kom ook naar de Odoo days en bezoek de sessie van Jeroen Brink van Quint op donderdag 3 oktober om 10:00 uur. Bekijk onze eerdere post als u met korting naar de Odoo days wil.

We hebben onszelf voortdurend uitgedaagd en dagen Odoo, onze partner B-informed en onszelf nog steeds uit.

Jeroen Brink | Quint

Quint Wellington Redwood

Quint is een IT-advies- en onderwijsbedrijf dat digitale en organisatorische transformatie versnelt door de status-quo uit te dagen en mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Quint is met 6 vestigingen op 4 continenten actief in 48 landen.

Met onze top-10 Best Workplace-ranglijst door Great Place to Work® en onze jaarlijks bekroonde titel World's Best Outsourcing Advisor® door de IAOP (de International Association of Outsourcing Professionals), zijn we een levendige organisatie die voortdurend toonaangevend is in de IT domein. Bij Quint zijn we continu 'Dare to Challenge'. Zoals we hebben aangetoond tijdens onze eerste implementatie van Odoo V10 en onze recente migratie naar V12.


https://www.quintgroup.com

Odoo Roadshow event 2019
Meet B-informed December 12 in Utrecht